Filmiklubi liikmed on teinud kaks nädalat ettevalmistusi, et pakkuda parimat veebiülekannet. Välja on mõeldud uusi tehnilisi lahendusi, meisterdatud uusi liitmike, üleminekuid ja ühenduskarpe - kõike seda selleks, et vaatajad võiksid näha kordusi, mängijate nimesilte ja reklaame.

Samuti on tööle saadud suhtlussüsteem operaatorite ja režii vahel. "Kindlasti on palju veel teha, aga kui ükskord kõik ilusti tööle saame võime hakata ETV-le konkurentsi pakkuma," naljatles live ülekande eestvedaja.

Filmiklubi tehnik Üllar Alev tuleb juba hommikul saali, et katsetada ülekande püsivust ja valida pakutavate võrkude hulgast parim, kuna eelmisel mängul katkes mitmel korral mõneks sekundiks spordisaalist internetiühendus ja vaatajatel jäi pilt seisma.

"Server pole pidanud veel täiskoormusel töötama," sõnas Üllar: "Kui pilt peatub, siis vajutada pause  ja uuesti play - siis peaks pilt kiiremini taas ette tulema, loomulikult on tähtis ka netiühenduse kiirus teie arvutis."

Otsustav mäng TTÜ KK ja Tallinna BC Kalev/Cramo vahel algab 18:30, ülekanne TTÜ spordihoonest algab mõni minut varem. Mängu saab jälgida uuel aadressil http://tipikas.tv/otse.