Tartu jäi kiiresti 10-punktilisse kaotusseisu, ent avaveerandi lõpuks oli seis meie klubi poolt vaadatuna veidi leebem, 16:21.

Suure osa teisest neljandikust püsis vahe 6-7 punkti peal, kuniks Janari Jõesaar kaks kaugviset tabas ning Domynikas Milka paar korvi lähidistantsilt juurde tõi. Kaks minutit enne poolaega siirdus Tartu kohtumist esmakordselt (32:31) juhtima. Jõesaar tabas poolaja lõpus veel ühe kaugviske, kuid poolajale läksime ikkagi 36:37 kaotusseisus.

Kolmandal veerandajal näitasid paremat minekut taanlased, kes venitasid vahe kuue silma peale ning seejärel tagasi ei vaadanud. Tartlaste parimana viskas Jõesaar 21 punkti, Dominykas Milka lisas 18 ning Janar Talts 10 silma. Venky Jois kogus teist mängu järjest lausa 17 lauapalli.

Üleeile Tartus peetud avamängu kaotas Eesti klubi kaheksa punktiga, 67:75. See tähendab, et kokkuvõttes liigub edasi Meistrite liiga põhiturniirile Bakken Bears ning Tartu peab leppima aste nõrgema sarja, FIBA Europe Cupiga.

Tipphetked:

Mäng täispikkuses:


Mängu eel:

Avamängus said tartlastele, kes juhtisid veel avaveerandil 12 punktiga, saatuslikuks passiivsus ja pallikaotused. Meie parim oli Venky Jois 15 punkti ja 17 lauapalliga, külalistele tõi Michel Diouf 18 silma.

Paari võitja pääseb esimest aastat toimuva Meistrite liiga alagrupiturniirile, mis tagab klubile vähemalt 14 tugevat mängu. Ka alagrupp, kuhu siirdutakse, on teada: Frankfurdi Skyliners (Saksamaa), Saloniki Aris (Kreeka), Nymburk (Tšehhi), Monaco (Prantsusmaa), Domžale Helios (Sloveenia), Bandirma Banvit (Türgi) ja üks eelringis osalev meeskond. Alagrupiturniirile pääsemine tagab klubile ka 100 000 euro suuruse preemiasumma.