Eesti koondis mängub taanlaste vastu suuresti samas koosseisus kui Läti vastu, vaid Jaan Puideti asemel on Martin Paasoja. „Lätiga mängud olid edukad. Lisaks sellele, et võidu saime, tõusid esile liidriomadustega mängijad. Nüüd Taani vastu on kõigil võimalus jälle ennast näidata, “ sõnas Eesti koondise peatreener Tiit Sokk.

Taani koondis valmistub Eestis aga soomlasest peatreener Pieti Poikola juhendamisel 10. augustil algavaks Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks, kus alagrupis kohtutakse Makedoonia, Belgia ja Valgevenega.

Eesti ja Taani kohtusid viimati palliplatsil 5 aastat tagasi, kui taanlasi võõrustati kahes sõprusmängus Paides ja Tallinnas. Eesti koondis võttis toona mõlemast mängust võidu. Tänane Taani koondis on aga võrreldes toonase meeskonnaga tundmatuseni muutunud. Noorenduskuuri läbi teinud koondis jättis 2 EM-tsüklit vahele ning on nüüd taas tagasi võistlemas finaalturniiri koha eest.

Mullu suvel kui Eesti koondis lunastas pääsme EM-ile, jäi Taani kvalifikatsiooni alagrupis Šveitsi ja Austria järel kolmandaks.

Eesti koondis mängudes Taaniga: Martin Paasoja (TYCO Rapla), Sven Kaldre (TYCO Rapla), Janari Jõesaar (Ole Miss Rebels), Tanel Kurbas (TÜ/Rock), Rait-Riivo Laane (TYCO Rapla), Erik Keedus (TTÜ), Rain Raadik (TTÜ), Toomas Raadik (KK Pärnu), Timo Eichfuss (TÜ/Rock), Indrek Kajupank (BC Kalev/Cramo), Kristjan Kitsing (BC Kalev/Cramo).