"Jäin rahule, et tegime hea alguse, kaitses olime tublid. Teisel poolajal suutsime vastase kaitse hästi lahti arutada. Ei jäänud rahule, et tekkisid taas sellised langused, kus vastane tegi vahespurdi. Võõrsil mängides sellise võistkonna vastu on raske pärast vahet tagasi mängida," rääkis Sokk Delfile.

Peatreener tunnistas, et Novi Sadi korvpallihallis valitsenud ligi 40-kraadine palavus oli vesi kodumeeskonna veskile. "Palavus oli neile kasulik. Serbial on suhtkoht võrdväärsed vahetused pingilt võtta, meil veel mitte.  Meil on tähtsad mängud peatselt tulemas, pidime põhimehi hoidma ja mänguaega jagama. Me poleks muidu 40 minutit välja vedanud," lausus Sokk.

Serbia tegi esimese vahespurdi avaveerandi lõpus, kui Eesti poolel sekkus mängu Martin Dorbek. Sokk ei olnud nõus, et see oli mängu üheks murdehetkeks: "Ärge Martinit nüüd küll süüdistage. Ta tegi tubli töö. Iga algus on raske. Teise vahetusest sekkumise juures esines ta juba korralikult."

Kui lauavõitluse suur 29:50 allajäämine oli ootuspärane, siis ka visketabavuse osas jäi Eesti Serbiale üsna kindlalt alla. Soku arvates ei visanud eestlased halvasti, vaid serblased väga hästi.

"Ma arvan, et neil oli üllatavalt kõrge tabavusprotsent. Meie tegime oma ära. Nad viskasid vahepeal lausa ilmeksimatult. Avapoolajal kolmesed üle 50%. Ka Ivkovic tunnistas, et nad võtsid seda mängu väga tõsiselt ja panid täiega, et valmistuda tähtsateks kohtumisteks," kommenteeris Sokk.

Eesti koondisel seisab nüüd ees kaks ülitähtsat välismängu - esmaspäeval Islandi ja neljapäeval Slovakkiaga.

Nelja vooru järel juhib Eesti valikgruppi täiseduga jätkav Montenegro (4 võitu - 0 kaotust) järgnevad Serbia (3-1), Eesti (2-2), Iisrael (2-2), Island (1-3) ja Slovakkia (0-4).