Eile kehva alguse järel taanlastele 71:74 alla jäänud Soku hoolealused olid täna Paides asetleidnud matšis suuremas osas juhtivaks pooleks. Paraku lasti kohtumise lõpus külalised taas mängu ning Mathias Seilundi viimase sekundi kolmesega läksidki kahe võiduga koduteele vastased.

Peatreener Sokk tõdes, et kuigi tegu oli vaid kontrollkohtumisega, oli viimasel hetkel kaotamine sellegipoolest valus: "Ei saa öelda, et keegi oleks tahtnud siin kaotada. Tulemus oli oluline, aga need kaks mängu erinesid ka. Eelmine kohtumine olime taga ja jõudsime mängu tagasi, täna olid omakorda nemad maas, aga tulid ka tagasi ning päästsid asja lõpus ära."

50-aastane loots lisas veel, et eestlaste ründemängule avaldas oma mõju asjaolu, et finaalturniiriks ettevalmistamisel tehakse hetkel pallitreeningute kõrvalt ka intensiivseid üldfüüsilise harjutusi. "Rõhutaksin, et me ei olnud veel trennis maa-ala kaitse vastu mänginud ja see väheke mõjutas. Rünnak jäi pisut seisma ja lõpp oli nii nagu ta oli - kes viskab sisse, see võidab," rääkis Sokk, lisades, et jõu- ja vastupidavustreeningutele keskenduv kava jätkub kuni augusti alguses peetavate mängudeni Venemaaga: "Kuni Moskvani on ainult üks kord päevas pallitrennid. Muidu paneme ikka jõusaalis ja õues (jooksudega) edasi."

Ka ei näinud treener probleemi mänguks ettevalmistamisel selles, et sama vastasega juba 24 tundi varem kohtutud oli: "Ei usu, et see küll probleem oli. Pigem ongi see, et eile kaotasime ja tahtsime täna revanši saada - aga läks nagu ta läks, hea lõpuvise oli."

Lõpetuseks mainis Sokk, et koondise nimekiri, kes esialgselt planeeritud 16 nime asemel tänase mängu järel hoopis 17 peale taandatakse, avaldatakse homse päeva jooksul. "Kõik allesjäänud hakkavad homme jälle tööle. Ainult [Timo] Eichfuss jääb esialgu eemale - tal lõi eelmisest hooajast põlvevigastus välja ning hetkel peab seda ravima."