Kuid me ei ole tulnud mitte liivakottide ning hangude-tõrvikutega barrikaadidele nagu meedia on seda üritust portreteerinud. Me tuleme kokku, et võidelda Tartu korvpalli tuleviku eest nii, et meid kuulda võetaks.

Pieno zvaigzdes’i vastu toimuva mängu eel toimuval miitingul ei võitle me mitte meeskonna, vaid hr. Liinati kohutavate otsuste vastu. On palju asju, mis on väga valesti tehtud. Oma peamised süüdistused ja soovitused kanname ka kohapeal ette ning usume, et need on piisavad, et panna TÜ korvpallimeeskonna juhatust karmilt oma tegevust praeguses olukorras ning tulevikuperspektiivist ümber hindama.

Seetõttu ei hakka me mängu boikoteerima, vaid vastupidi! Me läheme pärast miitingut üksmeelselt saali ning näitame kogu Eestile, et Tartust pole korvpallifännid mitte kuhugi kadunud!

Esialgne otsus fännitribüün tühjaks jätta pole hetkeolukorras enam mõistlik ja nüüd korraldame pigem toetusavalduse meie uuele peatreenerile ning mängijatele.

Kavatseme üheskoos uute ja vanade fännidega tekitada saalis sellise atmosfääri nagu oli veel mõni aasta tagasi.

Loodetavasti tekib võiduga Pieno zvaigzdes’i üle meeskonnas uus hingamine ning pärast seda ei pea me järgmisi, veel suuremaid võite enam kaua ootama!

Loodame, et seekord jäävad võitjateks fännid, meeskond ning Tartu korvpalli tulevik!

Aita päästa Tartu korvpall!