Donari peatreener Erik Braal andis võistluste kodulehele eelseisvate kohtumiste kohta põgusa usutluse.

"Vaatasime päris mitut Tartu mängu, nii et teame neist nii mõndagi," rääkis Braal. "Need olid küll nende ettevalmistusperioodi alguses, kuid me oleme kindlasti oma kodutöö ära teinud. Need mängud kinnitasid seda, mida ma niigi Eesti korvpallist teadsin - nad mängivad korralikku ja meeskondlikku mängu ning kõik mängijad omavad individuaalselt head põhioskuste pagasit. Kõik viskavad, lõikavad ja söödavad. Tervikuna näib Tartu tugeva vastasena."

Esimene kohtumine peetakse teisipäeval Hollandis, kordusmatš toimub Tartus juba neljapäeval.

"Usun, et võimalused on 50-50. Meeskondadele peale vaadates usun, et kes suudab rohkem pallikaotusi vältida ning lauapalle kätte saada, omab häid šansse edasi minemiseks. Individuaalselt on tiimid küllaltki võrdsed, Tartul on ka päris hästi tasakaalus meeskond."

Braal tõi välja huvitava tõsiasja, miks ei pruugi tartlastele teise mängu kodus mängimine üldse eeliseks ollagi. "Tavaliselt on küll hea teine mäng kodus pidada, kuid antud juhul arvan, et hoopis meil on eelis. Seda seetõttu, et Tartu peab lühikese aja jooksul enne mänge tegema kaks reisi, meie teine sõit Eestist Hollandisse on aga alles pärast seda, kui mõlemad matšid on mängitud. Ma arvan, et see on parem eelis kui teadmine, kui suurt punktivahet on kodupubliku ees saavutada vaja."