30-aastane Sokk mängis eelmisel hooajal TÜ/Rocki särgis kokku 49 ametlikku kohtumist. Alexela KML 29 kohtumisega kogus ta keskmiselt 10,6 punkti mängus ja andis 3,1 korvisöötu. EuroChallenge 12 mänguga jäi tema saagiks keskmiselt 8,25 punkti ja 3 korvisöötu ning Balti liiga kaheksa mänguga kogus ta keskmiselt 8,9 punkti ja 3,1 korvisöötu.

Soku mängijatarkust kiitis ka peatreener Gert Kullamäe: "Mul on hea meel, et Tanel meie klubis jätkab. Minu jaoks on ta Eesti parim mängujuht ja kindlasti üks meie meeskonna nurgakivi. Nii treeneritel kui mängijatel on kindel tunne, kui ta väljakul on ja ta on mängija, kes muudab teised meeskonnakaaslased väljakul paremaks."

Soku enda sõnul sujus eelmisel hooajal Tartus kõik nii hästi, et muutuseks ei olnud põhjust. „Eelmisel hooajal tundsin end Tartus väga koduselt ja kõik meeldis – võistkond sobis, linn sobis ja kõik sujus väga hästi. Kuna välismaalt pudrumägesid ei ole pakutud, siis jään mullusele koduklubile truuks ja jätkan ka algaval hooajal TÜ/Rockis,“ sõnas Sokk.

Sokk hakkab mänguminuteid jagama suvel TÜ/Rocki palgatud leedulase Evaldas Žabasega.