"Uskumatu lõpplahendus," rääkis võistluste korraldaja Martin Toomas, "2-punktini mängitaval lisaajal viis Heigo Erm kõigepealt Goonsi eduseisu, millele vastas G4S meistriliigas KK Pärnu meeskonnas mänginud Toomas Raadik võidu toonud tabava kaugviskega. Kui veel arvestada fakti, et tänavakorvpalli senine liider võistkond NIKE sai etapilt vaid ühe punkti, siis pole välistatud, et viimasel kahel etapil esimese ja teise koha saanud Pärnu poisid hakkavad sarjas kaarte segama ning võitlevad välja koha tänavakorvpalli maailmameistrivõistlustele Moskvas," rääkis Toomas.

Rakveres asus võistlustulle ka kunagine tänavakorvpalli Eesti meister poisid 1991 sarjas, Eesti meeste korvpallikoondise kandidaat Rain Veideman, kes aitas võistkonna Transpoint võidule MIX sarjas.

Võistluste üldseis on aga kõige põnevam pühapäevaliigas ehk harrastajate sarjas, kus igal etapil on olnud võidukad erinevad võistkonnad ning sarja juhib hoopis Tallinna Lennujaama Spordiklubi võistkond, kes senini pole etappidel esikohale tulnud.

Järgmine tänavakorvpalli etapp toimub pea kuu aja pärast, 2.juulil Pärnus.