Võistlusi juhib peale esimest etappi eliit sarjas võistkond Nike, koosseisus Elgar Tammsalu, Erkko Linnas, Remi Aare ja Indrek Kaarlepp, kes avaetapil suutsid finaalis alistada võistkonna Sprite, kus mängisid saalikorvpalli meistriks kroonitud Kaido Saks ning pronksimeeskonnast pärit Illimar Pilk ja Siim Raudla.

"Kindlasti tulevad ka Tartus põnevad korvpallilahingud," rääkis võitsluste korraldustiimi liige Martin Toomas. "Korvpalli meistriliiga mehi on sarjas osalemas veelgi ning Tartu toob kindlasti rohkem
mängijaid kokku kui esimene Tallinna etapp."

Lisaks eliit sarjale mängitakse veel 8 erinevas võistlusklassis, alates 1999. aasta sündinud poistest kuni korvpalli pühapäevaharrastajateni. Viimane on ka sarja populaarseim võistlusklass, kuhu on
eelregistreerunud juba 25 võistkonda ehk ligi 100 mängijat.

Korraldajad hindavad, et homme peetakse Tartus erinevates võistlusklassides kokku ligi 200 korvpallikohtumist, mis on rohkem kui terve saalikorvpalli hooaja jooksul. Võistlused ja vaheajamängud on pealtvaatajatele tasuta, seega tasub spordihuvilistel kindlasti Lõunakeskuse parklast läbi astuda.

Kes võistluspaika kohapeale ei jõua, saavad võistluste otseülekannet jälgida internetist http://www.tanavakorvpall.ee aadressilt.