Kalevi edukaimaks tõusis Janari Jõesaar, kelle arvele jäi lõpuks 22 punkti ja üheksa lauapalli. Erik Keedus tõi 11 silma, Thomas van der Mars 9 punkti kõrval 11 lauapalli.

Kordusmäng Ungaris peetakse juba ülehomme, kus Kalev võib edasipääsuks kaotada kuni kuue silmaga.

Enne mängu:

Alba Fehérvár ehk Ungari kunagise pealinna Székesfehérvári esindusklubi on viiekordne Ungari meister (1998-2000, 2013, 2017). Viimased kaks tiitlit võideti serblasest peatreeneri Branislav Dzunici juhendamisel. Sel kuul on Alba pidanud hulga kontrollmänge, millest suurem osa on võidetud (näiteks Bratislava Inter, Tšehhi klubi Pardubice ja mõni kodune konkurent), samas on saadud ka üsna üllatavaid kaotusi.

Senistes mängudes on suurimad punktitoojad olnud kauaaegne Ungari koondislane, varem nii Itaalia kui Hispaania liigas leiba teeninud Peter Lorant ning jänkid Kasey Hill, kes kevadel lõpetas NCAA-karjääri väga tugevas Florida ülikoolis, ja Alandise Harris, kes pärast ülikooli on profina mänginud Jaapanis ja Liibanonis.

Samuti on kontrollmängudes silma paistnud Luka Markovics ning veel üks kevadel NCAA-karjääri lõpetanud ameeriklane, DJ Fenner. EM-finaalturniiril kaasa teinud tsenter Akos Keller ei ole seniste mängude põhjal veel õiget hoogu sisse saanud ning meeskonna ainus varemgi Euroopas mänginud ameeriklane Trevis Simpson on klubi kodulehe andmetel vigastatud.