Kalev suutis külalistega sammu pidada terve esimese veerandaja, mis kaotati 18:19. Mõõn saabus teisel veerandil, mille Perm võitis 23:12. Vahepeal suisa 16 punktiga taga olnud Kalev tuli kolmandal perioodil mängu tagasi (27:14), kuid jäi viimaste minutite punkt-punkti heitluses siiski Venemaa klubile alla.

Lõpusekundil oli võimalus kaugviskest võit koju jätta Branko Mirkovicilt, kuid serblase käsi polnud enam piisavalt täpne.

Cedric Simmons viskas Kalevi edukaimana 17 punkti ja korjas 9 lauapalli. 16 silma lisas Janari Jõesaar, 13 punkti ja 9 lauda Bojan Subotic, 12 punkti Mirkovic. Sünnipäevalaps Kristjan Kangur pääses platsile vaid kuueks minutiks - punktisaak 0 (kahesed 0/1, vabavisked 0/1) plusspoolele jäi vaid 1 korvisööt.

Parma resultatiivseim oli 14 punktiga Frank Gaines, 12 silma kogus Andrjs Grazulis, 11 punkti ja 8 lauapalli Tre McLrean. 10 lauapalli kukkusid Yanick Moreira käte vahele.

Juba sel laupäeval kohtub Kalev/Cramo (0-3) võõrsil Saraatovi Avtodoriga (1-1). Permile oli see kahe kaotuse kõrvale esimene võit.

Alar Varrak:

Nikolajs Mazurs:

Enne mängu:

Mäletatavasti sai Kalev Parmast eelmisel hooajal mõlemas mängus jagu (võõrsil pluss 14, kodus pluss 6). Tänavu on Parma kindlalt alla jäänud nii Zenitile kui Himkile, Kalevil on samuti tabelis kaks kaotust - Lokomotiv-Kubanile 62:88 ja Unicsile 78:104.

Permi Parmat juhendab hiljuti 37-aastaseks saanud lätlane Nikolajs Mazurs. Tema hoolealustest on käesolevat hooaega kõige kindlamalt alustanud ameeriklastest tagapaar Frank Gaines ja Codi Miller-McIntyre. Gaines mängis viimati Saksa Bundesligas, kus oli väga ohtlik kaugviskaja. Miller-McIntyre oli mullu Belgia liiga parim nii punktide, söötude kui vaheltlõigete arvestuses.

Parma välismängijate nimekirja täiendavad ääremängija Tre McLean, kes mängib Euroopas oma esimest hooaega, ning kevadel Toronto meeskonna ridades D-League’i meistriks kroonitud Angola koondise tsenter Yanick Moreira, vahendab Kalevi kodulehekülg. Vene rahvusest mängijatest on tuntuimad ning seni enim mänguminuteid teeninud mehed kogu karjääri Parmas mänginud ning eelmisel hooajal Ühisliiga parima noore mängija tiitli võitnud Ivan Uhhov ja mitmes tugevas klubis (Nižni Novgorodiga isegi Ühisliiga hõbeda võitnud) Artjom Jakovenko. Korvi all toetab kiitsukest Moreirat ligi 130-kilone Aleksandr Vinnik. Peatreeneri tuules liitus meeskonnaga ka lätlane, senise karjääri Ventspilsis mänginud Andrejs Grazulis, kes tänavusel EM-il ka koondisse kuulus.