Esimene veerandaeg algas kohe play-off kohtumisele omaselt närviliselt. Oli näha, et meeskonnad on omavahel juba mitmeid kordi kohtunud. Kumbki ei suutnud oma mängu peale suruda, kuid kergelt aktiivsemaks pooleks oli KK Pärnu, kes tänu õnnestumistele oli esimese veerandi järel peal 22:15. Teisel kümnendil läks edasi põnev mäng. Kuigi pärnakad juhtisid kogu aja jõudis Rakvere mitmelgi korral vaid mõne punkti kaugusele. Poolajalõpp kuulus siiski taas Pärnule, kes juhtis pausile minnes 44:36.

„Mis siin rääkida, täna oli meil õnne. Pärnu pani kõva mängu ja panid ära viskeid. Meie kaitse oli nagu ta oli täna ja närviline ka,“ rääkis Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber Delfi TV-le. „Kõige tähtsam on see, et kõik mehed jaksasid lõpuni. Lohutasin oma mehi poolajal, et kaks mängu on veel ees ja täna veel 20 minutit, et tuleb kõva lahing. Põhirõhk on selles, et me peame oma mängu edasi mängima.“

Teine poolaeg läks edasi sama huvitavalt. Tarvas oli riietusruumis saanud juurde uut indu ning meeskondlikult tegutsedes oli kolmanda veerandaja lõpuminutitel tablool juba viik. Tänu Janis Vahteri ja Silver Leppiku tabavatele kaugvisetele oli enne otsustavat veerandit oli Pärnu peal 64:60. Viimasel kümnendil oli enamiku ajas peal taas Pärnu, kuid viimased minutid olid juba täiesti Tarva pärusmaa, kes Brandis Raley-Rossi ja Reinar Halliku korvidest tegi 12:0 vahespurdi, võites kohtumise lõpuks 87:77.

„Ma lihtsalt pidin puhkust andma osadele meestele. Sellel mängul ma läksin selle peale välja, et ma mängin ainult osade meestega ja ei olnud enam kedagi pingilt võtta lõpus. Me teeme sellest mängust kindlasti omad järeldused. Ja täna oli täiesti meie mäng. Oli võimalus nii esimesel kui ka teisel veerandajal,“ sõnas Pärnu treener Heiko Rannula.

Üleplatsimees oli 36 punkti ja 10 lauapalliga Brandis Raley-Ross. Reinar Hallik lisas 17 ning David Haughton 11 silma. Haugton samuti kaksikduubli, korjates lauast 10 palli. Pärnu poolelt jõudsid tervelt kuus meest kahekohalise arvu punktideni. Resultatiivsemad olid Silver Leppik 17 ning Nemanja Miljkovic 15 punktiga. Neid toetasid Silver Leppik ja Janis Vahter 11 ning Rannar Raap ja Renato Lindmets 10 punktiga.

Mängu tipphetked:

Mäng täispikkuses:

Intervjuu Heiko Rannulaga:

Intervjuu Andres Sõbraga: