TLÜ parim oli nende värske leegionär Kayla Mobley 14 punkti ja 14 lauapalliga, Trine Kasemägi kogus 10 punkti ja 5 lauapalli, Greeta Üprus ja Janeli Lilleallik 8 punkti. Catzi poolel kogus Jelena Rešetko 17 punkti, Candrea Jones 13 punkti ja 7 lauapalli ning Ulriikka Nuolikoski 14 punkti, 7 lauapalli ja 3 korvisöötu.

Trine Kasemägi lausus kokkuvõtteks: "Kindlasti ei saa tänase mänguga rahule jääda, kuna me ei teinud väljakul seda, milleks tegelikult oleme võimelised. Tasemevahe võib ju olla, aga tänase suure kaotuse põhjuseks on pigem see, et me ei teinud väljakul asju, milles leppisime enne mängu kokku. Kui näitaksime oma parimat mängu, poleks tulemus nii hull."

Uue mängija Kayla Mobley naiskonda tuleku ja lülitamise kohta tähendas Kasemägi: "Mulle näib, et hoolimata tänasest tulemusest, ta väga hästi meie naiskonnaga. Oleme nii vähe saanud veel koos treenida, aga olen kindel, et mõne ajaga saame ka mänguliselt täitsa ühele lehele."

Konkureerimist TOP6 seltskonnas (tingimustes, kus kolme leegionäri asemel on üks ning naiskonna punktiliider Mirjam Nikolai lahkus välismaale, millele võib lisada Kerttu Jallai puudumise võrreldes mullusega - toim.), kommenteeris Kasemägi nii: "Ei tahakski öelda, et millestki nii väga puudu on meie tänases seisus, pigem me võistkonnaga ei ole suutnud ennast täielikult realiseerida senini. Ka täna."

Catz, kes liitus Eesti-Läti ühisliigaga turniiri teiseks faasiks, juhib täisedu kolme võiduga. Eile võitis Ida-Soome naiskond Tallinnas mäletatavasti 1182-t 82:66.

Tallinna Ülikool on kaotanud TOP6 turniiril mõlemad senised kohtumised.