Kalev oli oktoobrikuise ülisuure allajäämise (võõrsil 51:114) unustanud ja alustas tänast mängu enesekindlalt. Avaveerandi lõpuks juhtis Venemaa tippklubi vaid 21:19, kuigi kalevlased tegid koguni 8 pallikaotust. 

Teist veerandit alustas Lokomotiv-Kuban 8:1 vahespurdiga ja kasvatas eduseisu peagi suuremaks kui kümme punkti. Rain Veidemani kaks järjestikust kaugviset tõi eestlased korraks 7 punkti kaugusele (30:37), ent poolajavileks juhtisid venelased 45:34.

Kalev alustas kolmandat veerandit suurepäraselt ning jõudis eeskätt Rolands Freimanise hiilgemängu abil kõigest punkti kaugusele (54:55). Veerandaja lõpp kuulus paraku jälle venelastele, kes juhtisid viimase neljandiku eel 68:60. Otsustaval veerandil Lokomotiv-Kuban Kalevile enam võimalust ei andnud ning läks kiiresti oma teed.

Kalevi parim oli Freimanis, kes tabas kuuest kaugviskest neli ning viskas 20 punkti ja võttis 7 lauapalli. Veideman lisas 19, Armands Škele 15 ja seitse resultatiivset söötu jaganud Scott Machado 12 punkti. Võitjate tulemuslikum oli Derrick Brown 24 punktiga.

Kalevil on nüüd tabelis 5 võitu ja 10 kaotust, Lokomotiv-Kubanil täpselt vastupidi ehk 10 võitu ja 5 kaotust.