Alar Varraku juhendatava tiimi juhtis võiduni Rolands Freimanis, kelle nimele 27 punkti ja 8 lauapalli jäi. Gregor Arbet toetas teda 18 silmaga, Sten-Timmu Sokk viskas 17 punkti, tabades sealjuures kõik 4 kaugviset.

Kahekohaliste arvu punktideni jõudis ka täna 31. sünnipäeva tähistanud Josh Boone, kelle arvele lõpuks 10 silma kogunes. Lisaks võttis ameeriklane maha 9 lauapalli. Väärib veel mainimist, et täna pääses esimest korda VTB Ühisliigas platsile ka Janar Soo, kes väjakul oldud 33 sekundiga mängu lõpus ka ühe kaugviske tabas.

Vastaste resultatiivseimatena viskasid 26 punkti Dmitry Sokolov ja JaJuan Johnson.

Seitsmest mängust on Cramo võitnud nüüd kolm, paiknedes seeläbi 16 meeskonna konkurentsis 12. tabelireal. Krasnõi Oktjabr jääb nelja võiduga 10. kohale.

Enne mängu:

Kalev/Cramol on rahvusvahelistes sarjades käsil kuuemänguline kaotusteseeria. Sinna sisse mahub ka kaks allajäämist VTB liiga suurtele Moskva CSKA-le ning Moskva oblasti Himkile.

Krasnõi Oktjabr peaks olema selgelt mängitavam vastane ja eelmisest hooajast on Kalevil Volgogradist võtta positiivsed mälestused. Just seal saadi VTB liiga aastate jooksul oma esimene võit Venemaa pinnal.

Krasnõi Oktjabril on tabelis 4 võitu ja 4 kaotust, millega hoitakse 9. kohta. Nädala eest alistati koduväljakul lisaajal tšehhide Nymburk 96:88. Kalev/Cramo hoiab 2 võidu ja 4 kaotusega liigas 12. positsiooni.