Esimesel poolajal pandi püsti korralik tulevärk. Keila poisid viskasid 59 ja kalevlased 48 punkti. Kolmandal veerandajal Cramo tugevdas kaitset ning viimast veerandaega alustati nende poolt vaadates seisult 68:72. Väiksemaks nad vahet Keilaga aga mängida ei suutnud, lõppseis 88:79 ning mõnevõrra üllatuslikult tulid Tallinna meistriteks Keila noored.

Võitjate efektiivseim oli Alan Kalda 17 punkti ja 11 lauapalliga, kaotajatest Reigo Päkk 16 punkti ja 19 lauapalliga. Tallinna meistrid 2018: Mart Maide, Erik Dzotsenize, Kristen Kasemets, Margus Pahv, Kevin Sepik, Riivo Vähk, Marek Uusoja, Roland Tamkivi, Conrad Sengbusch, Georg Tambre, Alan Kalda ja Juss-Joosep Jaagup, võistkonna treener Peep Pahv.

Kolmanda koha mängus kohtusid Eesti Maavara ning TTÜ Korvpallikooli noorkorvpallurid. Võrdset mängu jätkus esimese veerandaja lõpuni. Teisest veerandajast läks Eesti Maavara oma teed ja vahet järkjärgult suurendades võitis kohtumise kindlalt 82:58. Võitjate resultatiivseimad Kaido Saks 23 ja Robert Lilleõis 19 punktiga. Kaotajate tulemuslikum Aleksander Oliver Hint 17 punkti ja 10 lauapalliga.

Naiste meistri selgitasid eelmisel nädalal Sõle spordihoones Tallinna Ülikool ja OSK. Sellel hooajal juba mitmes sarjas omavahel mänginud naiskondadest võis tänu põhiturniiri võidule favoriidiks pidada TLÜ-d. Läks aga teisiti. Pikale vaheajale mindi OSK-i ühepunktilises eduseisus. Teise poolaja algul kasvatati 42:41 eduseis kaheksa minutiga 18ne punktiliseks ja lähemale kui seitse punkti Tallinna Ülikool enam ei jõudnudki. Lõppseisuga 84:76 võit ja 2018. aasta meistritiitel OSK-i naiskonnale. Võitjate mänguvankrit vedasid Annika Köster 31 punkti ja 16 lauapalliga ning Kati Rausberg 17 punkti ja 10 tulemusliku sööduga. TLÜ naiskonna edukaimad Birgit Piibur ja Rosemary Rits võrdselt 18 punktiga. Tallinna meistrid 2018: Mari Saarniit, Kaili Kukumägi, Gerli Kostla, Heila Rosendfelt, Kadri Pärnpuu, Gerda Müller, Annika Köster ja Kati Rausberg. Naiskonna treener Maia Dorbek.