Isad ja pojad on Eesti korvpallis pikki aastaid olnud läbivaks motiiviks - alates Sokkude dünastiast tänase päevani välja.

Täna on pead tõstmas tõeline uus korvpalliisade poegade põlvkond: Gert ja Kristian Kullamäe, Valmo ja Kerr Kriisa, Harri ja Henri Drell, Aivar ja Kaspar Kuusmaa, Rauno ja Ron-Arnar Pehka, Veiko ja Taavi Jurkatamm, Valdo ja Karl Johan Lips, Indrek ning pojad Hendrik ja Marek Ruut... loetelu võiks jätkata veelgi.

Eesti spordist leiab ka mitmeid isade ja poegade paare, kellest üks on korvpallur - näiteks oli kossumees jalgpallikoondislase Taijo Teniste isa Tiit, samamoodi on noore vutimehe Frank Liivaku isa Jaanus Tartu omaaegne kossulegend. Jaanus Liivaku vanem poeg Tony on sealjuures väljakul käinud ka Eesti korvpalli meistriliigas. Vasaraheites olümpiapronksi võitnud Jüri Tamme poeg Ivo Van Tamm mängib korvpalli Tartu Ülikooli ridades.

Seega on isadepäev Eesti korvpallis igati uhke ja väärikas sündmus - selle puhul on piletid talvisele Tähtede Mängule müügil soodushinnaga. Kingi oma isale Tähtede Mängu pilet ning veetke sportlik õhtu üheskoos!

Pileteid üritusele saab osta Piletilevist. Kuni 15. novembrini maksab pääse õpilastele 10 ning täiskasvanutele 13 eurot.

2017. aasta 16. veebruaril toimub üle pikkade aastate taas meie korvpalliliiga Tähtede Mäng, mil Delfi ja Eesti Päevaleht kui peakorraldajad koos korvpalliliiduga toovad platsile koduliiga säravamad tähed. Viimati peeti korvpalliliiga Tähtede Mäng 2011. aastal Raplas, seejärel initsiatiiv soikus.

Idee taastada kõikjal maailmas menukas formaat - liiga tähtede mäng - tärkas tänavu varasuvel, mil Delfi ja Eesti Päevaleht korraldasid Kalevi N. Liidu meistriks tulemise 25. aastapäeval sõprusmängu Tallinna Kalevi ja Kaunase Žalgirise veteranide vahel.