Veel viimase veerandaja alguses seisid rootslaste Södertälje Kingsi ja ungarlaste Szombathely Falco kohtumises tablool 40:40 viiginumbrid, aga tugeva lõpuga kallutasid kohtumise enda kasuks siiski külalised.

Sealjuures panustas võitu tugevalt ka Eesti korvpallikoondislane Hallik, kelle arvele 25 mänguminutiga 9 punkti jäi (kahesed 2/8, kaugvisked 1/2, vabavisked 2/2). Lisaks oli Hallik võimas korvi all, võttes maha 8 lauapalli. Veel jäi eestlase näppude vahele 2 korvisöötu ja 1 vaheltlõige.

Ungari tiimi parimana sai 20 punkti kirja Cameron Rundles. Rootsi meistri resultatiivseimaks kerkis samuti 20 silma visanud Dino Pita.

Lisaks Szombathelyle ja Södertäljele kuuluvad C-alagruppi Belgia meister Oostende Telenet ja Kristjan Kanguri eelmine koduklubi Pallacanestro Varese. Kahe tiimi omavahelises kohtumises võttis täna tugeva lõpuga 83:79 võidu Telenet.

Järgmise kohtumise peavad Szombathely ja Hallik Varese vastu, kui järgmisel kolmapäeval Kanguri endisele koduklubile Itaaliasse külla sõidetakse.