Oma kodulinna meeskonnas jätkab "vanameister" Andre Pärn ning leping on sõlmitud eelmise aasta Saksamaal veetnud Sven Kaldrega. Mõlema mehe jaoks on saabuv korvpallihooaeg kolmandaks Rapla särgis.

Oma valikut, mis aastase vahe järel kaldub taaskord Rapla poole, on Sven Kaldre kommenteerinud järgnevalt: "Raplas on väga ambitsioonikas meeskond, head treeningtingimused ning parimad fännid!"

Kommenteerides nii isiklikke kui ka meeskonna eesmärke jääb 2011/2012 aastal Rapla särgis keskmiselt 12,2 punkti toonud Sven tagasihoidlikuks: "Hooajalt ootan, et oleksin terve ning mina kui ka meeskond suudaksime oma maksimumi välja mängida."

Lisaks eelpoolnimetatutega on Raplal siduvad lepingud U-20 koondislase Martin Paasoja ja Universiaadi koondises mängiva Kristjan Voolaiuga.

Meeskonnas jätkab ka Hendrik Ruut ning mitmete teiste nooremate mängijate saatus sõltub käekäigust U-20 EM-il. Teatavasti jääb meeskonna peatreeneri positsioonile Indrek Ruut, kes mõne aja eest lükkas tagasi Tartu Rocki poolt tehtud pakkumise.