"Tunne on võimas", võttis saavutuse lihtsalt ja lühidalt kokku Jürjens ise. Ta panustas finaalis meeskonna võitu ligi 18 mänguminutiga 3 punkti, 4 lauapalli ning 1 vaheltlõike.

Turniirivõiduga tagas Cajasol pääsme finaalturniirile, mis peetakse maikuus Milanos koos meeste Euroliiga Final Fouriga.

Kolm päeva Roomas väldanud turniiril mängis Cajasol neli mängu, millest võitis kolm. Turniiri avapäeval alistuti 2 punktiga hilisemale kolmanda koha meeskonnale Milano Armani Juniorile 53:55. Teisel päeval mängiti minimaalse vahega 61:60 üle Rooma Virtus ning finaalipääasu otsustanud mängus Zagrebi Cibona koguni 77:56.

Jürjens alustas kõiki nelja kohtumist algviisikus, teenides keskmiselt ligi 20 minutit mänguaega, millega viskas 3,25 punkti, võttis 3,5 lauapalli ning tegi 1,75 vaheltlõiget.

“Ehk ootasid fännid ja kindlasti ka Karl Robin ise statistilistest numbritest enamat, aga on selge, et nii palju ei teenita mänguaega, kui sa ei tegutse meeskonnale kasulikult ning treener mängijat ei usalda,” sõnas Jürjensi esimene treener Tanel Einaste ja lisas: “Usume, et järgneva nelja kuuga suudab Karl Robin treeningul näidatud sooritused ka mängudesse üle kanda.”