"Hetkel asun Ameerikas Las Vegases treeninglaagris. Ilm on ülimalt soe (ca 45c iga päev), mis teeb olemise üsna raskeks, aga trennid toimuvad õnneks siseruumides," kirjutas Vene oma Facebooki lehel.

"Esimene nädal saab nüüd homme läbi ning on olnud väga huvitav, aga samas ka väga raske nädal. Trenn hakkab hommikul kell 10, mis koosneb järgmiselt: tund aega individuaalset tööd (korvpalli harjutused palliga ja ilma) paaris teise mängijaga, siis samamoodi tund jõusaali ning lõpuks kõige magusam osa korvpallimäng otsa. Lõpetame kella poole 3st umbes, seega üsna pikk ja väga väsitav ikka," kirjeldas eestlane tõsiseid tööpäevi.

"Individuaalse osa koha pealt on olnud mitu korda partneriks mul New York Knicksi mees Kyle O'Quinn ning NBA mees Lance Stephenson. Samuti veel Euroopas mängiv Tremmel Darden. Mängime Hiina meeskondade vastu, mis on üsna hästi komplekteeritud, täna oli nende ridades näiteks NBAs mänginud Samuel Dalembert. Mäng on kiire ja füüsiline nagu ikka ning trenni lõpuks on ikka mahlad täitsa väljas. Esimestel päevadel oli raskusi voodist isegi tõusmisega, kuna keha polnud harjunud kohe sellist koormust saama, aga 2-3 päeva ja nüüd läheb juba mõnusamalt. Aga nagu öeldakse NO PAIN NO GAIN," lõpetas Vene oma postituse.