"Eduseisus mängides oleme mõnikord muutunud mugavaks, vähe teravaks – see käib sama palju kogu meeskonna kui minu kohta isiklikult. Peame olema võitluslikumad. Küll me oleme,“ jätkub pallivõluris optimismi mitme mehe jagu.

„Ärge mõistke valesti, et Augustas on imerelv. Aga ta on üks pagana efektiivne lisakäik. Kaotasime mängu kodus punktiga. Kas leedukas suutnuks tuua ühe punkti lisaks? Kahtlemata. Viinis jäime kaheksaga alla. On see talle jõukohane skoor? Vabalt. Kui võrrelda malega, siis praegu oleme osa
mänge pidanud alustama olukorras, kus mõnda vigurit ei saa laual liigutada. Piirang, mis ei tee teed võiduni lihtsamaks, kas pole? Kodus võtame Rootsi meeskonna ära. Väike abi Ventspilsilt, kes alistaks austerlased, ja oleme taas konkurentsis.“

Simpsoni positiivne nägemus saigi tõeks. Rock alistas rootslased, Södertälje Kingsi ülikindlalt ning hoiab endiselt häid edasipääsulootuseid.

Mida Simpson oma mängu ja Tartu kohta räägib ning kuidas ta pere tabanud tragöödiale tagasi vaatab, seda loe Ajakiri Basketballi värskest numbrist.

TÜ/Rock kohtub reedel Alexela Meistriliiga lahingus Rakvere Tarvaga. Delfi TV teeb kell 19 algavast kohtumisest otseülekande.