“Kui meie mängijad on terved, on meil suurepärane meeskond,” sõnas Alexander. “Me peaksime play-offis kaua konkurentsis püsima. Juba põhiturniiri järel peaksime saama kõrge koha, mis annab parema asetuse.”

Rocketsi peatreenerit Jeff Van Gundy`t omaniku kõrged ootused ei häiri, sest ka juhendaja sõnul on meeskond oluliselt tugevnenud. “Kahtlemata on meil hea meeskond. Kuidas need mängijad kokku sobivad ja ühtne mängujoonis leida, on muidugi teine teema.”

Eelmisel hooajal sai Rockets 34 võitu ja 48 kaotust. Houstoni põhitegijad Tracy McGrady ja Yao Ming pidid aasta tagasi kahe peale kokku vigastuste tõttu vahele jätma koguni 55 mängu.

McGrady teatas, et tema seljavalud on nüüdseks ajalugu ja ta tunneb end väga hästi. Ka Yao Ming on oma jalavigastusest taastunud. Vabaagendina Rocketsiga liitunud Bonzi Wells teatas enesekindlalt, et liitus klubiga, et NBA tiitel võita.

Hetkel on ainus Rocketsi küsimärk Bob Sura kohal, kes ei saanud meeskonna treeninglaagriga vigastuse tõttu liituda. Houstoni klubi käsutuses on ka Kreeka koondise mängija Vassilis Spanoulis, kes pole aga peatreeneri Van Gundy sõnul USA elustiiliga veel täielikult kohanenud.