Rock võitis alagrupi nelja võidu ja kahe kaotusega. Körmendi ja Energia lõpetasid kolme võidu ja kolme kaotuse peal ning Sofia jäi viimaseks kahe võidu ja nelja kaotusega.

B-grupi võitjana paigutub Rock K-vahegruppi, kus tema vastasteks on Saksamaa klubi Frankfurti Skyliners, venelaste Saratovi Avtodor ning Rocki peatreeneri Gert Kullamäe kunagine koduklubi Den Bosch Hollandist.

Avtodor pääses edasi D-grupi võitjana, kuigi sai viimases voorus viie võidu kõrvale esimese kaotuse võõrsil Astanalt 73:75. Avtodoril on VTB-liigas 4 võitu ja 7 kaotust, 28. detsembril kohtutakse Tallinnas BC Kalev/Cramoga.

Den Bosch oli A-grupi teine kolme võidu ja kolme kaotusega, edestades Saksamaa klubi Ulmi Ratiopharm tänu paremale korvide vahele omavahelistes mängudes. Viimases voorus kaotas Den Bosch võõrsil Södertälje Kingsile lisaajal 108:115, ent säilitas teise koha, kuna Ulm jäi samal ajal Itaalias alla alagrupi võitja Enel Brindisile.

Skyliners kindlustas C-grupi teise koha, lüües otsustavas mängus võõrsil rootslaste Boras Basketit 87:72 ja kogudes neli võitu ja kaks kaotust.

Selgunud on juba ka Rocki mänguplaan:
13. jaanuar Tartu Rock - Frankfurt Skyliners
20. jaanuar Saratovi Avtodor - Tartu Rock
27. jaanuar Den Bosch - Tartu Rock
10. veebruar Frankfurt Skyliners - Tartu Rock
17. veebruar Tartu Rock - Saratovi Avtodor
24. veebruar Tartu Rock - Den Bosch