Eesti meistermeeskond Rock sattus ühte alagruppi (L) Južnõi Himiku (Ukraina), Engomi Etha (Küpros) ja Utena Juventusega (Leedu). Kalev/Cramole loositi H-alagrupi vastasteks Krasnojarski Jenissei (Venemaa), Sofia Lukoil Academic (Bulgaaria) ja Rishon Le Zioni Maccabi (Iisrael). Kuna FIBA on Venemaa Korvpalliliidu liikmelisuse peatanud, on Krasnojarski Jenissei osalemine eurosarjas veel küsimärgi all.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles loosimist kommenteerides, et hullemat alagruppi oli raske ette kujutada. "Saime igast tugevusgrupist kõige nimekama või rahakama meeskonna. Lisaks sellele, et vastased on tugevad, on ka distantsid kõige pikemad. Tuleb palju reisimist. Lühidalt kokku võttes tuleb öelda, et loos ei läinud hästi, aga elu on selline," sõnas Varrak.

Kalevi edasipääsulootuste kohta ei osanud Varrak veel midagi öelda. "Üksi ma neile igatahes vastu ei saa. Hetkel ei ole meil veel ühtegi mängijat, võimatu on midagi öelda," sõnas Varrak.

56 osalevat meeskonda jagati kahte piirkondlikku divisjoni, mis koostati peamiselt geograafilist printsiipi silmas pidades. Mõlema konverentsi 28 meeskonda jagati omakorda seitsmesse alagruppi, kust pääsevad edasi iga grupi kaks paremat ning lisaks neli paremat kolmanda koha meeskonda. Nii Kalev/Cramol kui TÜ/Rockil oli seejuures loosimiseks kõrgeim asetus.

Kolmanda Eesti klubina soovis eurosarjast osa võtta ka TLÜ/Kalev, kuid nemad väljavalitute hulka ei pääsenud.

Europe Cupi alagrupiturniir algab 28. oktoobril.