Rock alustas kohtumist hästi, tabades esimesed kuus kaugviset! Poolajaks oli mööda läinud vaid kolm kaugviset 12-st. Kohtumise lõpuni siiski sellist täpsust näidata ei suudetud (33/13).

Avaveerand võideti 21:16 ja poolajaks juhiti 15 punktiga. Kolmandal veerandajal kasvas vahe juba 20-punktiliseks ning TTÜ enam ohtlikuks end mängida ei suutnud.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tehti okei mäng. „Eriti hästi viskasime esimesel poolajal, teisel juba pisut kehvemini. Aga kokkuvõttes meie poolt okei mäng, püüdsime mängida rõõmsat korvpalli ja kõik, kes platsil käisid andsid endast parima.“

Täna ei tulnud Rocki poolel platsile ei Augustas Peciukevicius ega Karolis Petrukonis. „Augustas tegi küll soojenduse kaasa, aga me olime juba enne mängu otsustanud, et teda täna ei mängita. Petrukonist ei andud me täna üldse üles, sest ta sai Rapla vastu kerge paugu ja andsime talle puhkepäeva, et ta reedesel mängul taas platsil saaks olla,“ sõnas Kullamäe.

Tanel Kurbase arvele kogunes 21 punkti. Janar Talts lisas 19 punkti ja 10 lauapalli. TTÜ edukaim oli 14 punktiga Kristjan Makke. Toomas Raadik lisas 12 punkti ja Kiur Akenbärg 10.

Kalev/Cramo võttis kohtumises juhtohjad kohe alguses, võites avaveerandi 25:10, poolaja 47:24 ning viimasele veerandile mindi juba 68:40 eduseisus.

Kalev/Cramo poolelt said käe valgeks kõik mängumehed. E.J. Singler ja Sten Olmre tõid 13 punkti, Rolands Freimanis lisas 12. Kalevi parim oli 12 punktiga Reimo Tamm. Värskeim täiendus Nikola Kuga lisas 10 silma.

Kalev/Cramo jätkab turniiritabelis täiseduga, olles võitnud 7 kohtumist. TÜ/Rockil on 10 võitu ja 5 kaotust, TTÜ-l 5 võitu ja 6 kaotust ning TLÜ/Kalevil 2 võitu ja 7 kaotust.