Kui eilne mäng Ventspilsiga läks vähese agressiivsuse nahka, siis täna mängiti märksa innukamalt ja seda pidas meeskonna peatreener Gert Kullamäeka võidu võtmeks. „Tahaks poisse kiita, sest ei ole lihtne mängida kell 11 hommikul. Aga me olime valmis ja poisid mängisid hoopis teise hasardiga kui eile. Saime alguses kohe paremini minema,“ ütles Kullamäe. „Kokkuvõttes meie jaoks jällegi hea turniir, sest kõikides mängudes alustasime erineva koosseisuga ja saime proovida erinevaid variante. See oli meie viimane kontrollmäng ja hea, et kontrollmängud positiivse tulemusega lõppevad.“

TÜ/Rocki eest viskas kogu turniiri meeskonna parimaks valitud Kristo Saage 30 punkti, kolmesed seejuures 5/9. Ivan Neljubov kogus 16, Justin Ingram 12 ja Timo Eichfuss 10 punkti.

Lauvase parim oli paar aastat tagasi Rakvere Tarvaski mänginud Ivars Timermanis 18 punktiga.
Ainsana jäi täna tartlaste poolel nulli peale Egidijus Dimsa, kellele peatreener andis mänguaega vaid seitse minutit. „Oli näha, et jalg tegi talle vähe liiga ja otsustasin, et mängitan teda täna vähem,“ kommenteeris Kullamäe.

TÜ/Rocki jaoks on kontrollmängud nüüd läbi ja edasi tulevad juba kaalukamad kohtumised. Nädalal lõpus peetakse Rakveres BBL Cup, kus reedel, 28. septembril kell 17.45 mängitakse Rakvere Tarvaga.

Enne seda on aga kõikidel fännidel ja toetajatel võimalik TÜ/Rocki meeskonnaga pisut lähemalt tutvust teha. Kolmapäeval, 26. septembril toimub Lõunakeskuse fuajees meeskonna esitlus, kus tutvustatakse meeskonda, võetakse kate selle hooaja mänguvormilt ning jagatakse autogramme. Kõik huvilised on oodatud kolmapäeva õhtul Lõunakeskusesse!