Rapla suutis avapoolaja 14-punktise kaotusseisu vähendada lõpuveerandil seitsmele silmale, ent viimaseid minuteid mängis kindlamalt ikkagi Liepaja naiskond.

Lauavõitluse 33:46 kaotanud Rapla tulemuslikumad olid Francisca Donders 17 punkti, kuue lauapalli ja kuue resultatiivse sööduga. Laina Mesila-Kaarmann kogus 17 silma ja 8 lauda, Pirgit Püü 13 punkti. Ülejäänud naised said kamba peale vaid 11 punkti. Liepaja parim oli Zane Jakobsone 19 punktiga.

Rapla peatreener Howard Frier sõnas mängu järe:: "Laua kaotasime suurelt. Nemad võitsid pea kõik lahtised pallid – see kõeneleb sellest, et nad tahtsid seda võitu rohkem. Ühesõnaga, me ei väärinud võitu. Positiivne on see, et teisel poolajal mängu tagasi tulime, saime neile kannule. Tublid olime ses mõttes. Aga ikka-jälle, nad tahtsud veidi rohkem."

Kommentaariks sellele, et lõviosa punktidest tõid kolm naist, vastas Frier: „Võtan süü enda peale. Oleksin pidanud leidma midagi, mis oleks rünnaku poolele rohkem tasakaalu toonud, paraku mul see ei õnnestunud. Oleme pettunud, aga hooaeg läheb edasi. Eesti finaal ja Balti liiga Final4 ootab meid."