"AVIS Rapla korvpallimeeskond ja Anthony Lee on lõpetanud poolte kokkuleppel koostöö pärast nädalast katseaega. Ameeriklane lendab tagasi kodumaale täna. Soovime Anthonyle kõike paremat," seisab teates.

AVIS Rapla mänedžer Jaak Karp ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et mehe treenitus ei vastanud lihtsalt sellele, mida nad eeldasid ja lootsid. "See oleks kõige kokkuvõtlikum vastus," põhjendas Karp. "Oleks ta treenitud olnud, poleks ta üldse paha mees olnud. Aga lihtsalt ei olnud."

Karp lisas, et Rapla jätkab sarnase mängija otsinguid ning sõelale olevat jäänud juba üks variant, kes oli ka Lee klubisse toomise aegu kaalumisel olnud. "Meil pole tema siia toomisega kiire, aga tahaksime teda näha nii ruttu kui võimalik. Järgmiseks Balti liiga mänguks võiks ta vähemalt kohal ja treenitud olla."

Pärast pühapäevast kaotusmängu TTÜ-le ütles Kuusmaa Lee kohta järgmist: "Füüsisega on tal veel natuke pahasti. Kui ma talle räägin, et ma ei oota talt mitte midagi ja ta võistkondlikult mängiks, siis ega sealt palli enam tagasi ei tulnud. See on see, mis ajab treeneri hulluks. Aga anname aega - liigutuste poolest on ta mängumees, kui ma teda paari kuu jooksul mängima ei pane, siis on natuke pahasti."

Kolmapäeval Kedainiai Nevežist võitnud Rapla peab nüüd meistriliiga ja karikamängud Tarvase, Viimsi ja Pärnuga ning sõidab Liepajasse 25. oktoobriks, pärast mida ootab 2. novembril ees võõrsilmäng Barons Kvartalsiga.