Septembris 26-aastaseks saanud 197 cm pikkune Williams mängis ülikoolikorvpalli Oklahoma State`i ja Louisiana Lafayette’i ridades. Peale kooli lõpetamist pallis mees ühe hooaja Ungari Jaszbereny meeskonnas, kus puutus esimest korda kokku Euroopa korvpalli eripäradega.

Möödunud hooajal kuulus Williams NBA G-league’is Wisconsin Herdi ridadesse, tänavust hooaega alustas Eesti publiku jaoks ehk veidi tuttava kõlaga Levice meeskonnas Slovakkias, kus on varem mänginud ka Tanel Kurbas. Käesoleva hooaja statistika kohaselt mängis Williams keskmiselt 26,7 minutit, mille jooksul tõi 10,9 punkti, võttis 5,5 lauapalli, andis 1,3 korvisöötu ja sooritas 1,1 vaheltlõiget.

„Kahjuks meie pingutused täiendada meeskonda Läti või Leedu mängijatega ei andnud tulemust, aga vajadus lisajõu järele muutus play-offide lähenedes üha suuremaks. Brianist saime kuulda üpris hiljuti ning asjad arenesid ruttu. Eelmiste treeneritega peetud vestlused ja muu taustainfo näitasid, et tegu võib olla mehega, kes meie ridu hästi täiendab,“ sõnas uue lisanduse kohta Rapla korvpalliklubi juht Jaak Karp.

Williams saabub USA-st Eestisse kõigi eelduste kohaselt homme, 14. veebruaril, ning kui kõik laheneb ladusalt, on mees esimest korda mänguvalmis juba samal õhtul, kui Rapla kohtub kell 20.00 Nordi spordihoones lähikonkurendi Tallinna Kalev/TLÜ-ga.