Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp sõnas Delfile, et fännisärgi idee tuli firmalt Goons. "Kuna kiilakate tiim tekitas meedias palju kõlapinda, siis mõtlesime, et miks mitte tulist rauda taguda. Läksime ideega kaasa ning loodame, et fännidele särk meeldib."

Särki on võimalik soetada hinnaga 12 eurot ning kätt ei panda ette ka tartlaste ostusoovidele.

Rapla mängijad Janar Soo, Indrek Kajupank, Madis Pärn ja Sebastian Schüszler leidsid enne poolfinaalseeria algust aega ja tahtmist minna külla Saue kooli kolmandate klasside õpilastele. Sel hooajal külastasid raplakad juba neljandat kooli ja igalt poolt on lahkutud rõõmust säravate laste ja nende õpetajate tänude saatel. Pärast tunniajast mängimist lastega ja neile oma oskuste demonstreerimist uurisid mõned koolipoisid, kas oleks võimalik suvel Raplasse korvpalli tulla mängima? Tänutäheks toideti korvpalluritel kõhud täis ja lapsed lubasid alates poolfinaali avamängus kindlasti Rapla meestele pöialt hoida.

Head tegid ka teised „kiilakatena“ Eestis tuntuks saanud Rapla korvpallurid. Andre Pärn, Raido Ringmets ja Allar Raul Antson jagasid Eesti Olümpiakomitee ja omavalitsuste koostööprojekti „EOK tuleb kooli“ raames korvpalle Kuusalus. Kohalikus keskkoolis oldi kõigepealt vestlusringis kooliperega, kus osalesid ka Mart Siimann, Jaak Salumets ja Peeter Lusmägi Eesti Olümpiakomiteest. Seejärel viisid Andre, Raido ja Allar läbi korvpalli näidistreeningu. Rapla Korvpallikool tahab jätkuvalt aidata kaasa kogu korvpalli kandepinna laiendamisele nii Raplamaal kui kogu Eestis.

Kolme võiduni mängitav poolfinaalseeria Tartu Ülikooli ja Piimameister/Otto Rapla vahel algab täna Tartus kell 20.00. Delfi vahendab kohtumist tekstipõhise otseülekandena.