Tarva peatreener Andres Sõber kinnitas Delfile, et Kovacevic ja Marojevic lahkuvad juba sel nädalal kodumaale. Sõber ütles, et Tarvas üritas migratsiooniametiga kokkuleppele jõuda, et töölubade saamiseks maksuvõlgnevusi ajatada, kuid selline protseduur võtaks mitu nädalat. "Kaalusin olukorda ja tundub, et rahaliselt käiks nende meeste endale hoidmine meile üle jõu. Rääkisin mõlemaga, nad olid mõistliku suhtumisega ja saime kokkuleppele," lisas Sõber.

Peatreeneri sõnul Tarvas lähiajal uusi mängijaid palgata ei kavatse. Küll võib meeskonda lisanduda mõni kohalik noorem mängumees. "Jätkame nendega, kes on. Janari Jõesaar ja Brandon Goode saavad end nüüd rohkem tõestada."

Eelmisel nädalal karistas korvpalliliit Tarvast 50-eurose trahviga, sest nad olid Kalev/Cramo vastu üles antud vaid seitsme korvpalluriga. Korvpalli meistriliiga juhend näeb ette, et vähem kui kaheksa mängijaga kohtumist alustanud klubile määratakse trahv.

Krediidiinfo andmetel on BC Rakvere Tarvas MTÜ-l 13. jaanuari 2016 seisuga Tolli- ja Maksuametile võlgu 34 046 eurot, sealhulgas on ettevõttel ajatatud maksuvõla summa 15 272 eurot. Võlg on tekkinud seoses mängijate palkadelt tasumata jäänud maksudega.