Tarva resultatiivsemad olid Maris Laksa 24 ning Mihkel Kurg 21 punktiga. Juris Umbrasko lisas 14, Kristo Saage 13, Sander Saare 11 ning Giedrius Gustas 10 silma. HITO suurim korvikütt oli Janek Veedla 20 punktiga. Teda toetasid Joseph Prophet 13, Siim Laur 11 ning Edvard Trumm 10 punktiga.

"Meil on hetkel tulemas rida selliseid mänge, mille tulemus turniiritabelit eriti ei kõiguta. Kiidaks kindlasti oma poisse, kes mängisid tõsiselt. Vastast peab ka kiitma, nad mängisid oma kiiret mängu ja meil oli nendega tegemist tõsiselt kolmveerand mängu, kuna vahe püsis 20 punkti piirimail ja ei kasvanud ning kui panin oma pingipoisid sisse, pigem kahanes," rääkis Rakvere peatreener Andres Sõber.

Esimene poolaeg möödus kindlalt Tarva juhtimisel. Sõbra hoolealused olid rünnakul väga heas hoos, visates poolajaga 54 punkti HITO 35 vastu. Pikemalt puhkepausilt tulles sai ka HITO oma viskemasina paremini tööle, vähendades tasapisi kaotusseisu. Kuigi HITO lõpuks võitis kolmanda veerandaja, oli neljandal jällegi parem Tarvas.