"Tundub, et rahaasjad said takistuseks. Klubil on mõnede mängijate ees võlad üleval ja nii läks wild card´i koht Giessen´i meeskonnale. Nad jäid kevadel meistriliigas eelviimaseks, kuid pääsesid väljakukkumisest tänu asjaolule, et Kirchheim ülesminekust loobus. Nii tekkiski vabapääse, millele soovijad said kandideerida," selgitas tausta Eestis puhkust nautiv Keerles.

Klubita jäämist mees ei pelga, sest Düsseldorf võtaks ta tagasi iga kell. "Üks hooaeg Saksamaa esiliigas oli vaheaastaks hea, aga ma pole kindel, kas tahaksin ühe hooaja veel samal lainel jätkata. Kaldun arvama, et pigem mitte. Ideaalne oleks jätkata Saksamaa meistrisarjas või siis mõne muu riigi klubis, mis mängib ka eurosarja. Pigem on pilk ikka Eestist väljapoole, kuid kui Kalev/Cramo või Tartu Ülikool minu vastu huvi tunnevad, siis miks mitte kaaluda koju jäämise võimalust. Vanem laps läheb näiteks sügisel kooli, ka selliste asjadega tuleb arvestada," sõnas pereisa rolliga harjunud Keerles.

Uisapäisa 31-aastane Paidest pärit profikorvpallur ei torma. Iga pakkumine välismaalt temas vasikavaimustust ei tekita ja nii lükkas ta äsja tagasi Austria meisterklubi Klosterneuburg Xion Dukes pakkumise. "Ma ei lähtu ainult rahanumbrist, vaid kogu pakett peab sobima. Seda kartust mul pole, et päris lepinguta jääksin, mis annab mulle kindlustunde valida. Nullseisu pole, asjad liiguvad," oli Keerles tuleviku suhtes optimistlik.