23-aastane Veideman sai selle au osaliseks teist hooaega järjest. Esimeseks laureaadiks hooajal 2012/13 valiti Tanel Sokk, vahendab basket.ee.

Hooaja jooksul osales Veideman 23 kohtumises keskmiselt 27,5 minutit, tuues selle ajaga keskmiselt 11,7 punkti, 2,2 lauapalli, 1,9 korvisöötu ja 1,4 vaheltlõiget. Tema efektiivsuse number oli 8,5.

„Olen selle tunnustuse eest mõistagi rõõmus,“ sõnas Veideman VTB Ühisliiga lehele. „See oli mulle liigas teiseks hooajaks – ma teadsin, mida oodata ning mis taseme jaoks ma pean olema valmis. Põhihooaeg kujunes meile üpris edukaks, meil jäi väga vähe puudu, et jõuda playoffi. Kõik oli meie endi kätes, kuid me kaotasime Minskis punktiga...

Võib lisada, et parimaks lätlaseks valiti oodatult Riia VEFi liider Janis Timma. 22-aastane väike äär osales 28 mängus ja tõi keskmiselt 29 minutiga 12,9 punkti, 4,5 lauapalli, 4,4 korvisöötu, 1,4 vaheltlõiget ning tema efektiivsuse näit oli 14,3.

„Auhinda vastu võtta on meelitav. Eriti võttes arvesse, et heal tasemel lätlasi mängib mitte ainult VEFis vaid ka mujal. Kahju vaid, et see tunnustus ei korva valu, mis kaasnes playoffist väljajäämisega. Igal juhul, mul on kindlasti motivatsiooni töötada edasi ja saada paremaks.“