Veidemani sõnul muudaks koondisse tulek seetõttu mängugraafiku liiga tihedaks. „Otsust oli raske vastu võtta, kuid seda tuli teha. Klubi oleks lubanud mind koondisse, kuid tundsin juba sügisel, kuidas see kurnab," selgitas ta Delfile ja Eesti Päevalehele. „Koondisest naastes oleksin järgmine päev pidanud sõitma klubiga liigamängule ja pärast seda tulnuks kohe karikamäng."

Veidemani sõnul on Itaalias karikavõistluste otsustavatel mängudel kordades suurem kaal, kui näiteks Eestis. „Coppa Italia on siin väga suur asi. Kui meeskond juba nendele mängudele jõuab, peetakse seda omaette saavutuseks," märkis ta. Serie A2 karikavõistluste kohamängudele pääseb nii ida- kui lääne konverentsist neli meeskonda.

Oma mänguvormi hindas Veideman heaks. „Aastavahetusel olin haiguse tõttu pikali, kuid nüüd olen terve ja vorm läheb taas paremaks," tunnistas ta. Itaalia meistrivõistluste Serie A2 sarjas asub Udine idakonverentsis 11 võidu ja 7 kaotusega 5. kohal.

Eesti koondis kohtub MM-valikturniiril 23. veebruaril võõrsil Kreekaga ning kaks päeva hiljem kodus Iisraeliga. Veidemani sõnul ei pidanud ta õigeks sõita koondise juurde ka ainult üheks kohtumiseks.