Kodumeeskond haaras esimeste minutitega initsiatiivi ja veerandaeg võideti ka 21:16. Liepaja vastas seejärel 10:4 spurdiga ja poolajale mindi juba külaliste juhtimisel 41:36.

Liepaja ei andnud kuidagi eduseisu täielikult käest ja punkt-punkti heitlus kestis viimaste minutiteni. 2.16 enne lõppu oli Valga taga koguni kaheksa punktiga, kuid vaatamata sellele jagus põnevust viimaste hetkedeni.

6,5 sekundit oli mänguaega järel ning vastaste poolelt seisis vabaviskejoonel Roberts Krastins. Lätlane tabas esimese, kuid eksis teisel viskel, ning Valga eest suutis Roberts Freimanis kolmepunktiviske veel teele saata. See aga ei tabanud ja lisaaeg jäi pealtvaatajatel nägemata.

Võitjatele tõi Karlis Apsitis 24 punkti ning Kyle Prince Benjamin lisas 21 silma ja 11 lauapalli. Valga-Valka eest oli kõige resultatiivsem Freimanis 22 punktiga. Teda toetas Rain Raadik 16 punkti ja 11 lauapalliga.

Kolmapäeval Läti Ülikooli skooriga 73:62 võitnud Valga-Valka meeskond on teeninud kokku nüüd kaks võitu ja neli kaotust, mis annab turniiritabelis neile viienda koha. Eesti meistrivõistlustel ollakse jätkuvalt teise koha omanikud ja tuleval reedel üritatakse seal oma võiduarvet kasvatada, kui koduväljakul mängitakse Tartu Ülikooli meeskonnaga.