Viisikuga Peciukevicius, Dorbek, Kurbas, Talts ja Toome alustanud tartlased läksid kohtumist küll 5:0 juhtima, aga peagi mäng võrdsustus ja avaveerandaeg lõppes ukrainlaste 18:17 eduseisus. Ka teise veerandaja esimene pool kulges tasavägiselt, ent vahetult enne poolaja lõppu sai TÜ/Rock oma rünnaku paremini tööle ja poolajaks juhiti 40:33.

Kuigi teise poolaja alguses pääsesid tartlased korraks ka 11 punktiga mängu juhtima, võttis ainult ukraina mängijatest koosnev Dnipro vahe taas tagasi ja enne viimast neljandikku juhtis TÜ/Rock 62:60. Viimane mänguperiood kulges tartlaste napis eduseisu ja kohtumise lõppedes näitas tabloo 79:75 võitu.

Augustas Peciukevicius kogus ligi 31 mänguminutiga parimana 16 punkti, viis lauapalli ja viis korvisöötu. Janar Taltsi arvele jäi 13 punkti ja kuus lauapalli. 17 mänguminutiga sai Joosep Toome kirja 12 punkti. Timo Eichfuss viskas 11 ja Tanel Kurbas 10 silma. TÜ/Rock võitis lauavõitluse 31:26.

Olümpiavõitja Valdemaras Chomičiuse juhendatava Dnipro parim oli 20 punkti ja kuue lauapalliga Stanislav Thimofeyenko. Olexander Mishula lisas 19 ning Maksym Zakurdaev 10 punkti.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul saadi selline mäng, mida oodati. „Tüüpiline kontrollmäng. Keskendusime mängus rohkem ründepoolele ja kaitse detailidele praegu väga palju rõhku ei pannud. Üldiselt olen ma esimese korraliku mängu kohta rahul. Kahjuks vilistati täna pikkadele väga kergesti vead täis – Petrukonis ja Toome said kahepeale ainult 30 mänguminutit. Seetõttu ei saanud pikki täna väga palju katsetada. Aga kokkuvõttes saime sellise mängu, milleks me siia tulime,“ sõnas Kullamäe mängujärgselt.

TÜ/Rockil ei teinud mängu kaasa Tanel Sokk, sest mehele teeb valu jalg. Kas ta turniiri jooksul platsile saab, selgub jooksvalt. Lisaks Sokule jäi vigastuse tõttu mängust eemale ka Marek Doronin, kes Lätti kaasa ei sõitnud. Samuti jäi ajateenistuse järgset vormi Tartusse koguma Kristen Meister.

Turniiri järgmise mängu peab TÜ/Rock homme võõrustajate Liepaja/Triobetiga, kes eile võitis ukrainlasi 85:71. Pall pannakse mängu kell 19.30 ja loodetavasti teeb sellest mängust ka internetiülekande spordiportaal www.sportacentrs.com. Turniiri kohamängud peetakse laupäeval.