Eichfussi on parema põlve valu vaevanud juba tükk aega. Vahepeal tekitas see juba ka ülekoormuse teises põlves. Täna hommikul käis Eichfuss dr Madis Rahu juures operatsioonil ning edasi alustatakse taastumist.

TÜ/Rocki füsioterapeudi Martin Vahimetsa sõnul on eesmärk mees finaalideks taas platsile saada. „Timole tehti artroskoopiline operatsioon, mille käigus eemaldati liigesest kõhretükke ja korrigeeriti meniskit. Paar järgmist nädalat on ta karkudel ja kuu aega kindlasti palliplatsilt eemal. Kui taastumine läheb ideaalselt ja võistkond jõuab finaali, siis on lootust, et seal saab ta juba platsile tulla,“ avaldas Vahimets lootust.

Kirurgiline sekkumine tähendab küll tõsist muret, aga vigastus oleks võinud olla veelgi ulatuslikum. „Õnneks jäi ära hullem variant ja liigese kõhr ei olnud kuni luuni ära kulunud. Küll aga tuli operatsiooni käigus välja meniski vigastus ja seda tuli korrigeerida,“ sõnas Vahimets.

Timo Eichfuss on tegemas korralikku hooaega – Alexela KMLis on ta visanud 17 mängus keskmiselt 9,3 punkti ja võtnud 4,2 lauapalli. EuroChallenge sarja keskmisteks näitajateks sai ta 11 mänguga kirja 7,9 punkti ja 4,5 lauapalli mängus.