Huvitaval kombel ei olnud Shockersi ridades mängule üles antud Rauno Nurgerit ning täpsemal uurimisel selgus, et Nurgerit algaval hooajal Wichita State´i mängudel ei näegi.

Olukorda selgitab USA ülikoolikorvpalliga hästi kursis olev Toomas Annuk, kes on ühtlasi Nurgeri nõuandja. "Otsustasime koos Wichita State´i treenerite ning Rauno endaga, et ta võtab sel hooajal nn. "redshirt seasoni" ehk eesti keeles, ta osaleb täismahus treeningutel ja teeb kõik meeskonna asjad kaasa, aga võistlusmängudes ei ole tegev 2015-16 hooajal. Stipendium säilib ja ta on täisväärtuslik meeskonna liige, küll vaid klausliga, et NCAA võistlusmängudes nimekirja ei kuulu. Initsiatiiv tuli Wichita State´i peatreener Greg Marshallilt, kes näeb Nurgeris tulevikupotentsiaali, aga hetkel on korvialused mängijad neil kogenumad."

Annuki sõnul kiidetakse igati Nurgeri töökust ja võitluslikkust ning valmisolekut endast alati parim anda, lihtsalt eeloleval hooajal on panustatud kogenumatele mängijatele tema positsioonil.

"Lisaks võib tuua, et suur osa hetke põhituumikust on Wichitas kasutanud seda "redhsirt season" võimalust ning treenerid ütlesid, et Nurgeril pole vajadust kuhugi kiirustada oma arengus, kuna tegemist on suhteliselt hilja korvpalliga alustanud mängijaga, kelle arengut ei tasu forsseerida, kuna tema tulevik on alles ees," lisas Annuk.