Neljast mängust sai Joventut kolm võitu ning teenis turniiril FC Barcelona ja Madridi Reali järel kolmanda koha. Poolfinaalis jäädi alla Reali kasvandikele 63:73.

Keskmängija mõõtu 203 cm pikkune Karpin tegi kaasa kõikides mängudes ning ta edutati turniiri lõpuks juba Joventuti algkoosseisu. Neljakordne Hispaania meisterklubi on Eesti noormängijale lauale pannud pika lepingu, millele oodatakse heakskiitvat allkirja. Karpin läbis turniiri eel Badalonas mitmed testid ning tutvus veelkord klubi poolt pakutavate tingimuste ja võimalustega. Olukorraga käis tutvumas ka noormängija ema.

"Leping on põhjalike läbirääkimiste käigus tõesti paika saanud ja meilt oodatakse lähiajal vastust," kinnitas Delfile Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia treener Indrek Reinbok. "Kui välisklubi juurde minna, siis praegu tundub olevat õige aeg. Tagasiside turniirilt oli positiivne ja optimismi sisendav," lisas Reinbok.

Badalona Joventut on neljakordne Hispaania korvpallimeister ja seda aastatel 1967, 1978, 1991 ja 1992. Hispaania karikavõitjaks on tuldud kaheksa korda, viimati aastal 2008.