Eesti, kes sõitis Soome vaid üheksa mängijaga, jäi avaveerandil alla 15:17, kuid võitis tänu korralikule teisele veerandile (18:12) poolaja 33:29.

"Hoiatasin mängijaid vaheajal, et soomlased tulevad kolmandale veerandile maruliselt peale, et me ei kangestuks ja püüaks oma mängu edasi mängida. Eks me korraks sattusime "vihma kätte", jäädes vist neljaga taha, aga tulime mängu tagasi - ei kaotanud pead ja ei murdunud pinge all. Kõva võitlus viis meid edasi."

Kolmas veerand kuulus Soomele 19:14 ja võõrustajad olid enne viimast veerandit punktiga ees - 48:47. Viimase veerandi võitis Eesti 20:13 ja nii kogu mängu 67:61.

"Lõpuks, ma ütleks, võidu võti oli meie korvialuste mängijate paremus. Bratka ja Kasemägi tegutsesid hästi ja resultatiivselt, Pokki jätkus igale poole. Ülejäänud olid ka ääretult tublid. Piibur tõi kenasti palli üle, Maaring, Lilleallik ja Rits pressisid vastast kõvasti ja tegid eeskujulikult musta tööd. Noori ma täna kasutada eriti ei saanud, Tael korra käis. Aga võimalus võita oli nii magus, et rohkem ei julgenud. Homme saavad nad kindlasti suurema võimaluse," tähendas Levkoi.

Levkoi lisas: "Mängisime väga hea enesetundega. Väga positiivne seltskond, need kes tulid. Tüdrukud ise ütlesid ka pärast mängu, et mõnus oli mängida. Mis mul saab paremat kuulda olla, nii on lust treenerina töötada. Naised olid niisiis väga tublid, olen uhke. Sellist emotsiooni oli vaja praegu.Tänulik olen ka Soome korvpalliliidule nende mängude eest."

Soome oli lauas parem 39-34, korvisöödud Eestile 12-11, pallikaotusi oli Soomel 20, meil 16. Kahepunktivisked Soome kasuks 49 vs 42 %, kolmesed Eesti kasuks 67 vs 22 % (meil siiski vaid 6/4), vabavisked Soomele 71 vs 68 %.

Mailis Pokk tõi 23+7lp (visked 14/8), Maaja Bratka 16+6lp, Trine Kasemägi 11+3+3, Birgit Piibur 9+3+3.