Finaalmängu esimese veerandaja võitis Tallinna Ülikool 26:9, pärast mida võis tunduda, et finaalkohtumine kujuneb väga ühepoolseks.

Siiski suutis Tartu naiskond pärast ebaõnnestunud mängu algust end koguda ja juba teisel veerandajal mängiti vahe tasa. Veerandaeg kuulus küll 20:16 Tartule, kuid poolaeg siiski 38:29 Tallinna Ülikoolile.

Sama tempoga jätkas Tartu ka teisel poolajal, võites kolmanda veerandaja 19:14. Tallinna Ülikooli edu oli enne viimast ja otsustavat veerandaega vaid neli punkti 52:48.

Neljandal veerandajal näitas Tartu tabavaid kolmepunktiviskeid ning 22 sekundit enne kohtumise lõppu oli vahe vaid üks punkt. Millegipärast lasi Tartu Tallinna Ülikoolil palli lõpuni hoida ning nii võidetigi küll viimane veerandaeg 19:16, kuid karikas kuulus Tallinna Ülikoolile 68:67.

Kohtumise parimaks valiti Tallinna Ülikooli mängija Mirjam Nikolai, kes oli ka 23 punkti ja 10 lauapalliga oma naiskonna parim. 19 punkti viskas ja 9 lauapalli võttis Valeria Kast. Aleksandra Skorohhodova toetas naiskonda 12 punktiga.

Tartu Ülikooli resultatiivseim mängija oli 22 punkti visanud Heila Rosenfeldt. Annika Rüütli viskas 18 ja Triin Teppo 12 punkti.