Teisipäev:

Põhihooaeg Eesti meistriliigas on sisuliselt läbi, ehkki Tallinna BC Kalev/Cramo BC Pirita viimane omavaheline mäng toimub alles teisipäeval (kl 19) Kalevi spordihoones. Kuidas iganes mainitud mäng ka ei lõppe, tabeli seisu see mingil moel ei muuda, teatab Eesti Korvpalliliit.

Reede:
Nädala oodatuim mäng kaasmaalaste osavõtul toimub kodukamarast hämmastavalt kaugel, kui Küprosel võtab TÜ Rock mõõtu Riia Baronsiga. Avavile selles Eurokarika poolfinaalmängus kõlab reedel kl 17:30 ning kes fännilennuga kohapeale ei saa sõita, võivad tartlastele kaasa elada ETV vahendusel.

Barons võitis oma viimases mängus veenvalt Šiauliaid ning tagas seeläbi ka Balti liiga finaalturniirile pääsu. Rocki senised kohtumised mainitud lätlastega pole õnne toonud, ehk suudetakse sel korral Barons alistada ja ise kullamängus osaleda.

Eesti meistriliiga play-offidega alustatakse juba reedel (kl 18), kui BC Pirita võõrustab Valga Welge. Hooaja avamängus jäi kodus mänginud Valga peale 77:64, misjärel võitis omakorda Pirita 95:87. Hooaja teise poole mängude tulemused olid peegelpildis ning Pirita võitis Valgas 90:70 ning Welg Tallinnas 100:86. Nii ei oska kummalegi olulist eelist pakkuda. Pirita pink tundub küll mõnevõrra pikem olema ja Valga mäng sõltub paljuski liiga esiskoorija Veljo Varese edukusest. Lisaks on Pirital kodusaali eelis, kui peaks tarvis olema kolmandat mängu.

Samal õhtul, reedel (kl 20), visatakse pall mängu ka veerandfinaalpaaris Tallinna BC Kalev/Cramo ning KK Pärnu/Catwees vahel. Liigne oleks siinkohal hakata selgitama, et Pärnul šansid sisuliselt puuduvad. Hooaja seitsmendana lõpetanud pärnakad võivad tulemusega juba praegugi rahul olla ning kuna keegi ei eeldagi neilt Kalevi vastu erilist imet, saadab Mait Käbini hoolealused platsile liigse pingeta.

Pühapäev:
Kalev-Pärnu play-offi paari korduskohtumine leiab Pärnus aset juba pühapäeval (kl 18) ning peaks ime juhtuma, kui tarvis oleks veel kolmandatki mängu.

Pühapäeval (kl 17) alustavad Audentese spordikoolis ka Triobet/Dalkia ning Fausto-Tartu Kalev oma Eesti meistriliiga play-offi. Vastavalt neljanda ja viiendana põhiturniiri lõpetanud meeskondade senised omavahelised mängud on viigis 2:2.

Vigastustes räsitud Fausto kaotas esimesed kaks lahingut kindlalt (51:77 ja 48:75), ent võitis viimases kahes kohtumises 70:54 ja lisaajal 85:83. Triobet/Dalkial trumpideks on koduseinte tugi, andekas mängumootor Sten-Timmu Sokk ja viskemasin Gert Dorbek. Fausto eelisteks tuleb pidada tugevat eesliini ning vigastusest taastunud Augenijus Vaskyst, kes võib ka üksi mänge ära teha.

Kui leedukate (Macernis, Vaskys) visked eemalt tabavad vaheldumisi heade söötudega korvi alla Ärmpalule-Tagametsale, on Fausto pidurdamine Dalkiale suureks peavaluks.

Pühapäeval leiab aset ka Rocki euromäng Küprosel. Loodetevasti on selleks esikohamäng (algusega kell 19:55 ETV). Pronksikohtumine algab kell 17:25.