Harlem Globetrottersi eelshow Magic Pass annab eksklusiivse võimaluse just pere noorimatele käsi külge panna sellele lõputult keerlevale pallile ja osaleda showmängus koos NBA kõrgustesse ulatuvate staaridega. Magic Pass kindlustab võimaluse teha pilti koos maailmakuulsate staaridega, et meenutada meeleolukat üritust veel aastaid hiljem. Osta Magic Pass ja Sa saad parima elamuse maailma põnevaimast korvpallishowst!

Magic Pass’i näol on tegemist lisashow’ga enne põhiürituse algust. Magic Pass pileti saab soetada ainult siis, kui on olemas pileti põhishow’le. Kõigil alaealistel peab olema täiskasvanud saatja ja kõigil peab olema kehtiv pilet põhishow’le.

2017. aasta maailmaturnee raames on võistkonna nimekirjas mitmed suured staarid nagu Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard ja Cheese Chisholm. Võistkonnast ei puudu ka naisstaarid, keda esindavad TNT Lister and Ace Jackson.

Globetrottersite ainulaadne etendus on ületamatult üks parimad ja põnevamaid meelelahutusi maailmas. Igal mängul näidatakse publikule imelisi pallikäsitlusoskusi, uskumatuid pealtpanekuid, trikiviskeid, naerutavat komöödiat ning kaasatakse palju rahvast oma etendusse.

Kui soovite nende kohta veel teada, külastage kindlasti nende kodulehte www.harlemglobetrotters.com ning usinamad säutsujad saavad nende tegemistele kaasa elada Twitteri vahendusel, kus nende kasutaja on @Globies.