... Kangur ei kuulunud algselt meeskonda. Kuid Melli, Wallace'i ja Gigli eemalejäämine tähendas, et positsioon vajab lisajõudu. Nii pöörduski peatreener Luca Banchi kogenud ja kindla mehe Kristjan Kanguri poole, kes oli Eesti korvpallikoondise just EM-finaalturniirile vedanud.

Kahjuks ei saanud Kangur seljavigastuse tõttu hooaja alguses kaasa lüüa. See jättis tema hooajale jälje ning hoolimata sellest, et ta oli alati valmis hiljem kaasa lööma, aitama ning oli distsiplineeritud, ei saanud ta pidevalt mänguaega.

Kangur on vaike mees, oskab natuke itaalia keelt ning paremini inglise keelt. Kuid ta ei tõsta kunagi oma häält.

Kanguril on ebaloomulik füüsiline jõud, mis aitas tal tihti kaitsta keskmängijaid, kes temast pikemad. Eestis, kus on külm ja rahvusspordiala jäähoki (! - toim.), alustas Kangur kergejõustikuga ning valis seejärel korvpalli ja on nüüd mõnes mõttes rahvuskangelaseks saanud.

... Lõpetuseks - meelde jäävad tema kaugvisked väljakunurkadest, tema professionaalsus, füüsiline jõud. Ta ei tekitanud kunagi probleeme, suhtus oma rolli alati austusega, oli treeningul professionaalne, täpne, eksimatu. Sai nooremate mängumeestega väga hästi läbi ning võitis oma teise Itaalia meistritiitli järjest, poeg tribüünidel tema särginumbrit kandes koos blondi emaga kaasa elades.