"Meeskondade limiit on küll täis, aga antakse ilmselt mõned wild cardid, mida käisingi just Leedus küsimas," ütles TTÜ spordiklubi juhataja Heino Lill.

Kuuldes, et TLÜ/Kalev sai linnalt sellise summa, sest on ainus Baltikumis Tallinna lippu kõrgel hoidev klubi, puhkes Lill esiti naerma ning ütles: "Tore, et korvpalli toetatakse, aga me oleme ikkagi Tallinna suurim ülikool. Tartu oma ülikooli küll sponsoreerib ja igatpidi aitab, aga meie linnavalitsus ei taha millegipärast õlga alla panna. Võiks ikka võrdse kohtlemise printsiip kehtida. Kui antakse, antku kõigile."

"Oleme paljude inimestega kohtunud ja asju ajanud läbi linna noorsooameti, aga meile pole sealt seni midagi imbunud," lisas Lill pettunult.

TTÜ osalemine Balti liigas peaks selguma paari päeva jooksul. "Nagu ma alati naljatlen, siis ma olen ju pool leedulane - kümme aastat Leedus töötanud. Küll me selle wild cardi saame," sõnas Lill.

Praegu osaleks TTÜ tuleval hooajal vaid koduses meistriliigas ja ISBL üliõpilasliigas. "Rahvusvahelistest mängudest jääb niiviisi väheks," märkis Lill.