Vastastele on Tallinna mäng hooaja esimeseks ametlikuks kohtumiseks, Meistrite liigat alustavadki nad teisest eelringist.

Meeskonda kuulub neli ameeriklast, kelle vanus jääb vahemikku 23-26. Neist tagamängijad Kasey Hill ja Derrick Fenner saabusid Euroopasse otse ülikoolipingist.

Lisaks tugevdab meeskonda Serbia taustaga ääremängija Luka Markovic ning hiljuti Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril Ungari koondist esindanud 208cm pikkune keskmängija Akos Keller. Endistest Ungari koondislastest on Albal korvi all suureks jõuks 206cm pikkune Péter Lóránt, kes varasemalt pallinud nii Hispaania kui Itaalia kõrgliigas.

Keller ja Lóránt mängisid hooajal 2013/2014 tandemina Szolnoki Olaj meeskonnas, mis toona peatas Tartu Ülikool/Rocki euroteekonna FIBA Challenge Cupi veerandfinaalis.

Viimatises kontrollmängus, mis peeti 19. septembril alistas Székesfehérvári Alba 82:74 koduse konkurendi Kecskemet Duna Aszfalti. Lóránt ja Markovic viskasid mõlemad 18 punkti.

*********

FIBA Meistrite liiga teises eelringis mängib Kalev/Cramo kõrval veel kolm VTB Ühisliiga meeskonda. Nižni Novgorod kohtub belglaste Antwerpeni Giantsiga, Saratovi Avtodor Montengro klubiga Mornar Bar ja Minski-Tsmoki ukrainlaste Budivelnikiga.