Uus hooaeg tõotab Castors Braine'ile ja tartlannale Andersonile väga põnevaks kujuneda. Naiskond sai koha Vana Maailma naiste klubikorvpalli tugevaimas sarjas. Samuti on naiskond saanud väärt täiendust. Eestlanna võitlus mänguaja eest saab olema senisest veelgi armutum.

Reedese loosimisprotseduuri tagajärel loositi Eurocupi finalist Castors Braine ühte alagruppi koos AGÜ Spor Kayseriga (Türgi), Wisla Can-Pack Krakowiga (Poola), Jekaterinburgi UGMK-ga (Venemaa), Orenburgi Nadeždaga (Venemaa), Spar Citylift Gironaga (Hispaania), Tango Bourges Basketiga (Prantsusmaa) ja ZVVZ USK Prahaga.

Olgu öeldud, et kevadises Euroliiga finaalis võitis Praha USK Jekaterinburgi naiskonda. Veerandfinaali jõudsid ka Nadežda ja Bourges.

Teise alagruppi kuuluvad Villeurbanne d'Ascq Lille (Eurocupi võitja Prantsusmaalt), Istanbuli Fenerbahce (Türgi), Good Angels Kosice (Slovakkia), Kurski Dünamo (Venemaa), Uniqa Sopron (Ungari), Istanbuli Galatasaray (Türgi) ja Famila Schio (Itaalia meister). Kaheksanda koha eest võitlevad kvalifikatsioniringis BK Zabiny Brno Tšehhist ja CB Avenida Salamanca Hispaaniast.

Braine'i tuumik jäi püsima, kuigi lahkus kaks olulist mängijat - Anete Steinberga Vologda naiskona Venemaal ning Kim Mestdagh Flammes Carolo naiskonda Prantsusmaal. Jäi aga Celeste Trahan-Davis, Sidney Spencer, Julie Allemand, Merike Anderson ja Marjorie Carpreaux.

Uued nimed on aga idast: Ukraina koondislased Alina Iagupova (23-186) ja Ljudmila Naumenko (22-188) ning venelanna Anastasia Logunova (24-192). Kui kaks esimest on ründavad tagamängijad ja/või ääred, siis viimase puhul on tegu korvialuse mängijaga. Iagupova muuseas oli äsjase EMi resultatiivseim mängija - nelja mängu keskmine oli tal koguni 29,3 punkti.

Euroliiga hooaeg algab 14. oktoobril. Castors Braine'i avavastaseks on võõrsil Krakowi klubi.